19 Kasım 2014 Çarşamba

EVDE YAPACAĞINIZ SIRADIŞI ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Öğretmenine her sene kupa, resim çerçevesi vs. klasik hediye almaktan sıkıldın mı? Veya ortaklaşa para toplayarak alınan hediyelerden pek de memnun değil misin? Piyasada veya internetteki hediyeler çok mu klişeleşti ve sana hitap etmiyor mu? "sana hitap edenler de eminim pahalıdır." Öyleyse hediyeni kendin yap! Bunun için ihtiyaç duyacağın ürünler de evinizde muhtemelen vardır. Yoksa bile çok ucuza ve kolay temin edebileceğin tarzda ürünler. Bu kadar laftan sonra gelelim icraata.

Peeling Özellikli Şekerli El Arındırıcı Scrub
Malzemeler:
1adet Kavanoz
Toz şeker
Sıvı El Sabunu

Yapılışı:
Kavanozunuzun 3/4ünü toz şekerle, geri kalan kısmını da dudak payı bırakacak şekilde sıvı el sabunu ile doldurun. Bir güzel karıştırın. Karışımın kıvamlı olmasını istiyoruz bunun için üstten bir miktar daha toz şeker ilavesi yapabilirsiniz. Eğer evinizde varsa esansiyel yağlardan 2-3 damla damlatabilirsiniz. Örneğin limon yağı, lavanta yağı vs.


Süsleme:
Kavanozunuzun kapağını sıkıca kapatıp dış kısmını şeker veya sabun kalıntısı bulaşma ihtimaline karşı temiz bir bezle sildikten sonra, evde bulunan örgü ipi, hasır ip veya kurdela ile aşağıda vereceğim şablonun çıktısını alarak, aynı ebatta beyaz kartonu kesip birbirine yapıştırdıktan sonra kavanozuna bağlayabilirsin. Daha farklı süslemeler için Kavanozlara Küçük Dokunuşlar yazımı inceleyebilirsin.
Haydi bakalım kolay gelsin. Yaptığınız hediyeyi bizimle paylaşırsanız seviniriz. İyi çalışmalar.
Pin It

1 yorum :

  1. bizim okuldada ogretmen ve.esinin fotografini bulmuslar pastanin uzrine yaptirip kutlamislar

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...