3 Mart 2014 Pazartesi

Kırışık Tşörtleri Ütülemeye Son!


Hepimizin başına gelmiştir. Sabah kalktığımızda en sevdiğimiz tişörtü veya bluzu giymek isteriz ama bakarız ki yeni yıkanmış askıda. Ve tabiki kırışmış halde. Ütü yapmakla yapmamak arasında kalır ve sonra üşenir tüm gardropu dökmeye başlarız alternatif birşey giymek için.

Artık ütü yapmak zorunda kalmayacaksınız. Yapmanız gereken evde çok basit bir kırışık açıcı sıvı yapmak. Malzemelerimiz çok basit, ve tabiki işlemimiz de çok kolay.

Malzemeler:
1 su bardağı su (tercihen ılık ama soğuk olsa da olur)

3 çay kaşığı herhangi bir yumuşatıcı
Herhangi bir sprey şişesi
Giysi askısı


Kırışık açıcı sıvınızı hazırlamak için sprey şişesine 1su bardağı su ve 3çay kaşığı yumuşatıcı ilave edip hızlıca çalkalıyoruz. Kırışık tişörtümüzü giysi askısına asıp bu karışımı kırışık kısımlara püskürtüyoruz. Ve kırışıkların bağı çözülüyor. Tişörtünüzü rahatlıkla giyebilirsiniz. 

Ayrıca giydikten sonra kolay kırışan giysileriniz varsa güzel bir ipucu vereceğim. Çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz seyahat boy kırışıklık açıcı sprey. Bunun için de 1/3 su bardağı su için 1çay kaşığı yumuşatıcı kullanıp minik bir sprey şişesine doldurarak her zaman her yerde temiz, düzenli ve mis kokulu olabilirsiniz.
Bu yöntemin tül perdelerde de işe yarayıp yaramadığını henüz denemedim. Denedikten sonra fikrimi paylaşacağım. Eğer deneyenler olursa fikirlerini paylaşmalarını isterim.

Bir sonraki küçük dokunuşta buluşmak üzere, sevgiyle kalın.

Pin It

2 yorum :

  1. iste bu cok güzel:) ilk firsatta denerim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç düzleştirici ile gömlek yakası ütüleme de iyi fikir onun da linki burda
      http://kucukbirdokunus.blogspot.com.tr/2014/06/pratik-fikirler-2.html

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...